DAVILORE Transport

Since 2010

We keep it cool, you get it fresh!

Meegroeien en flexibel blijven is de grootste uitdaging in een dynamisch en groeiend bedrijf. Wij denken graag in oplossingen, en gaan hier dan mee aan de slag. Door de groei van Davilore Shipping B.V. groeide de hoeveelheid boodschappen en materialen natuurlijk mee. Al snel bleek een personenauto hiervoor te klein. Voor ons een goed moment om dit eens efficiƫnter aan te pakken

In samenwerking met onze vaste supermarkt, Plus van Biene te Klaaswaal, hebben wij het “boodschappen doen” voor onze schepen vereenvoudigd. Door het invullen van een digitale boodschappenlijst, kort na de aflos, ontvangt de bemanning twee dagen later, de verse en zelfgekozen producten aan boord.

De boodschappen worden vanuit Davilore Shipping BV afgeleverd in onze eigen gekoelde bestelbus. We doen dit voor onze eigen schepen, maar uiteraard kunnen wij dit ook faciliteren voor schepen buiten Davilore Shipping BV. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@davilore.nl!

Omdat de binnenvaart tegenwoordig veel meer is dan varen komen we soms voor onverwachte uitdagingen te staan. Wij ondervonden regelmatig dat het aanleveren en/of ophalen van kleine zaken met een personenauto vaak veel tijd in beslag na, Davilore Shipping BV heeft hier een creatieve oplossing voor bedacht. Wij combineren het noodzakelijk graag met plezier!

Een gedeelde passie voor motorrijden bracht ons op het idee gebruik te maken van motorfietsen. Het leveren en ophalen van kleine goederen met de motor levert niet alleen een hoop tijd op, maar geeft ook veel werkplezier.

Na een jaar aflossen van bemanning met de inzet van huurauto’s heeft Davilore Shipping BV besloten om per begin 2018 dit personeelstransport net even beter aan te pakken. Ieder schip heeft zijn eigen aflos-auto, netjes in het herkenbare bedrijfstenue van Davilore Shipping BV. Ook hier wordt er, met de Davilore Shipping BV voertuigen, een mooi visitekaartje afgegeven.